Kedves Szülők!

Ha szeretnétek, hogy a Ti gyermeketek is részese lehessen OviSí programunknak kérünk, hogy keressetek meg minket e-mailen, vagy telefonon. Mi fölvesszük a kapcsolatot a "Ti óvodátokkal" is, és rögvest megkezdjük a csoport szervezését. Reklámanyagot viszünk az óvodába, és egyeztetünk a vezető óvónővel. Ha sikerül 10 jelentkezőt összegyűjteni indulhat a csoport. Ha csak 5-6 jelentkező van, akkor egy másik csoporttal közösen alkotnak egy csoportot. Kérjük segítségeteket a többi szülő érdeklődésének felkeltésében is, hogy a gyerekek a leg ideálisabb: 1óvoda 1 csoport rendszerben járhassanak síelni.

Az OviSí előnyei: Az oktatást heti 1 alkalommal az óvodai időn belül 9 és 16 óra között tartjuk, így a gyerekek "munkaidő" alatt ismerkedhetnek a sízéssel, vagyis nem kell a család szűkös szabadidejét utazgatásra, sípálya melletti ácsorgásra pazarolni, hanem az itt megspórolt időt együtt tudjátok tölteni.

Szállítás: A síiskolába kisbuszokkal szállítjuk gyermekeiteket. Szállító partnereink az igényeknek megfelelően különböző árkategóriákban állnak rendelkezésünkre. Amennyiben a szülők igénylik, ill. az óvoda nem tud biztosítani, javasoljuk egyik kísérőnket, aki segít az óvodában a gyerekek összegyűjtésében, öltöztetésében, az utazás során felügyel a gyerekekre, rendet tart a buszban, a síiskolában segíti Őket a csatolásban, cipőhúzásban, valamint gondjukat viseli a síoktatás alatt is.

Felszerelés: Sífelszerelések bérlésére is kedvezményes lehetőséget biztosítunk (500 Ft/alk.), így ez sem jelent problémát, tehát nem kell a sílécre, sícipőre csak akkor beruházni, ha aktív síelő vált a gyermekből.

Tábor: Munkánk megkoronázása képpen minden évben sítábort szervezünk Ausztriában, ahová természetesen családostul várjuk kis tanítványainkat. Itt végre valódi havon mutathatjuk be mit tanultunk, és együtt élvezhetjük a síelés adta örömöket.