Tisztelt Óvodavezető!

Kedves Hölgyem/Uram!

Évek óta eredményesen működő OviSí programunk - melynek 1995 óta a Fogarasi Síiskola ad helyet (Bp., III. ker. Farkastoroki út 23.), óvodáskorú gyermekek síoktatásával foglalkozik. Mint azt a felmérések is bizonyítják, a sízés a XX. század végének legnépszerűbb, legjobban fejlődő szabadidősportja, ezért szeretnénk ezt a nagyszerű sportot már egészen fiatalon megszerettetni a gyerekekkel.

Azért fordulunk Önökhöz, hogy OviSí programunk az Önök óvodájába járó gyermekeknek is lehetőséget biztosíthasson a sízés megismerésére és megszerettetésére.

A foglalkozások heti egy alkalommal a mindennapi óvodai fakultatív programokat színesíthetik, ezért az óvodai időn belül - 9.00 és 16.00 között vannak.

si.jpg - 12320 BytesA gyermekek (októbertől-márciusig) - az időjárástól függően - műanyag pályán, majd havon ismerkedhetnek a sízéssel, ahol két felvonó segíti őket a feljutásban. A gyerekek tudásszintjüknek, és képességeiknek megfelelő oktatásban részesülnek, így kezdőket és "gyakorlott" sízőket is szeretettel várunk.

    Lehetőség van igény szerint:
  • - sífelszerelés bérlésére,
  • - kisbusszal történő szállításra (óvodától-sípályáig és vissza),
  • - téli sítábor szervezésére (családdal együtt),
Az oktatás költsége - az egész szezonra (októbertől márciusig) - 43.000,- Ft. Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésüket, kérem, hívjon, hogy egy személyes találkozás keretében bővebb felvilágosítással szolgálhassunk a gyerekek síoktatásával kapcsolatban.